Slovenska mreža Centrov ponovne uporabe


CPU Ljubljana

Trehs za hotele   CPU Ljubljana
Povšetova 4
1000 Ljubljana
telefon   082 054 363 ali 082 054 364
eposta   Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
ura   torek - sobota: 9:00 -17:00
pen   Center ponovne uporabe Ljubljana se nahaja na lokaciji zbirnega centra Povšetova in deluje v sodelovanju z javnim podjetjem Snaga. V CPU Ljubljana lahko oddate izdelke, ki jih več ne potrebujete in so še dobro ohranjeni, na primer pohištvo, računalniško opremo, knjige, opremo za dom in prosti čas, kolesa, športno opremo, oblačila, igrače – skratka vse, kar je dobro ohranjeno, funkcionalno in še uporabno. V CPU bodo izdelke pripravili za vnovično uporabo in jih dali naprodaj po simbolični ceni v zeleni trgovini, kjer boste našli tudi privlačne in unikatne izdelke iz različnih materialov. Z nakupom v CPU Ljubljana privarčujete denar, varčujete z naravnimi viri in podpirate lokalna delovna mesta.
   

CPU Ljubljana 1 CPU Ljubljana 2

CPU Ljubljana 3 CPU Ljubljana 4

CPU Ljubljana 5 CPU Ljubljana 6

  CPU Ljubljana 7 CPU Ljubljana 8 

 

   


Več...

CPU Rogaška Slatina

Trehs za hotele   CPU Rogaška Slatina
Tuncovec (Zbirni center OKP)
3250 Rogaška Slatina
telefon   03 810 3109
eposta   Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
ura   Ponedeljek-petek: 8:00 - 16:00
Sobota: 8:00 -13:00
pen   Center ponovne uporabe Rogaška Slatina se nahaja na lokaciji zbirnega centra OKP Rogaška Slatina in deluje v sodelovanju OKP d.o.o. Rogaška Slatina. Tam lahko oddate izdelke, ki jih več ne potrebujete in so še dobro ohranjeni, na primer pohištvo, računalniško opremo, knjige, opremo za dom in prosti čas, kolesa, športno opremo, oblačila, igrače – skratka vse, kar je dobro ohranjeno, funkcionalno in še uporabno. V CPU Rogaška Slatina bodo izdelke pripravili za vnovično uporabo in dali naprodaj po simbolični ceni v zeleni trgovini na isti lokaciji. Izdelke iz lesa vam izdelajo tudi po meri, prav tako pa popravijo ali obnovijo vaše pohištvo. Z nakupom v CPU Rogaška Slatina privarčujete denar, varčujete z naravnimi viri in podpirate lokalna delovna mesta.
   

CPU Rogaska Slatina 1 CPU Rogaška Slatina 2   

CPU Rogaška Slatina 3 CPU Rogaška Slatina 4

CPU Rogaška Slatina 5 CPU Rogaška Slatina 6

CPU Rogaška Slatina 7 CPU Rogaška Slatina 8  

   
   


Več...

CPU Vojnik

Trehs za hotele   CPU Vojnik
Celjska c. 14
3212 Vojnik
telefon   059 933 144 ali 031 641 937
eposta   Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
ura   ponedeljek-petek: 8:00 -16:00
pen   V Centru ponovne uporabe Vojnik, ki deluje v sodelovanju z Občino Vojnik in družbo za ravnanje z odpadki Simbio, lahko oddate izdelke, ki jih več ne potrebujete in so še dobro ohranjeni, na primer manjše kose pohištva, male gospodinjske aparate, računalniško opremo, opremo za dom in prosti čas, oblačila, knjige, igrače, kolesa, športno opremo – skratka vse, kar je dobro ohranjeno, funkcionalno in še uporabno. V CPU Vojnik bodo izdelke pripravili za vnovično uporabo in dali naprodaj po simbolični ceni v zeleni trgovini na isti lokaciji. V sklopu CPU Vojnik deluje tudi unikatna popravljalnica, kjer bodo vaša oblačila in izdelki dobili novo življenje. Oblačila in druge izdelke iz tekstila vam izdelajo po meri iz obstoječih oblačil in tekstila, ki ga več ne potrebujete. Z nakupom v CPU Vojnik privarčujete denar, varčujete z naravnimi viri in podpirate lokalna delovna mesta.
   

CPU Vojnik 1 CPU Vojnik 2

CPU Vojnik 3 CPU Vojnik 7

CPU Vojnik 4 CPU Vojnik 5

CPU Vojnik 6 CPU Vojnik 8

CPU Vojnik 9 CPU Vojnik 10

CPU Vojnik 11 CPU Vojnik 12

   


Več...

CPU Slovenske Konjice (Zbirni center CERO)

Trehs za hotele   CPU Slovenske Konjice (Zbirni center CERO)
Prežigal 9
3210 Slovenske Konjice
telefon   031 608 556
eposta   Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
ura   ponedeljek-petek: 7:00 -17:00
sobota: 8-14
pen   V Centru ponovne uporabe Slovenske Konjice, ki se nahaja v zbirnem centru CERO Slovenske Konjice in deluje v sodelovanju z JKP d.o.o. Slovenske Konjice, lahko oddate izdelke, ki jih več ne potrebujete in so še dobro ohranjeni, na primer pohištvo, male gospodinjske aparate, računalniško opremo, opremo za dom in prosti čas, kolesa, športno opremo, oblačila, knjige, igrače – skratka vse, kar je dobro ohranjeno, funkcionalno in še uporabno. V Centru ponovne uporabe izdelke pripravimo za vnovično uporabo in jih za simbolično ceno predamo novim uporabnikom na isti lokaciji ali v CPU Tepanje. Cilj sodelovanja obeh podjetij, torej JKP d.o.o. Slovenske Konjice in CPU d.o.o., SO. P., je preusmeriti čim več odpadkov v ponovno uporabo in tako varčevati z viri ter izvajati prednosti red ravnanja z odpadki ob hkratni podpori zelenih delovnih mest v lokalnem okolju. Nenehne izboljšave delovnih procesov JKP Slovenske Konjice se odražajo v privarčevanih surovinah, energiji, vodi, zmanjšanju toplogrednih emisij in spodbujanju socialnega podjetništva.
   

CPU Slovenske Konjice 02  CPU Slovenske Konjice 03
CPU Slovenske Konjice 01  CPU Slovenske Konjice 04 

 

   


Več...

CPU Ormož

Trehs za hotele   CPU Ormož
Vrazova 9
2270 Ormož
telefon   +386 31 689 920
eposta   Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
ura   ponedeljek-petek: 8:00 - 16:00
sobota: po dogovoru
pen   V Centru ponovne uporabe Ormož lahko oddate izdelke, ki jih več ne potrebujete in so še dobro ohranjeni, na primer manjše kose pohištva, male gospodinjske aparate in računalniško opremo, opremo za dom in prosti čas, oblačila, knjige, igrače, športno opremo – skratka vse, kar je dobro ohranjeno, funkcionalno in še uporabno. V CPU Ormož bodo izdelke pripravili za vnovično uporabo in dali naprodaj po simbolični ceni v zeleni trgovini na isti lokaciji. V sklopu CPU Ormož deluje tudi unikatna popravljalnica, kjer bodo vaša oblačila in izdelki dobili novo življenje. Oblačila in druge izdelke iz tekstila vam izdelajo po meri iz obstoječih oblačil in tekstila, ki ga več ne potrebujete. Z nakupom v CPU Ormož privarčujete denar, varčujete z naravnimi viri in podpirate lokalna delovna mesta.
   

 CPU Ormoz- oktober 2014 1 CPU Ormož - oktober 2014 2

CPU Ormož - oktober 2014 3 CPU Ormož - oktober 2014 4

CPU Ormož - oktober 2014 5 CPU Ormož - oktober 2014 6

CPU Ormož - oktober 2014 7 CPU Ormož - oktober 2014 8

CPU Ormož - oktober 2014 9 CPU Ormož - oktober 2014 10

CPU Ormož - oktober 2014 11 CPU Ormož - oktober 2014 12

   


Več...

CPU Kočevje

Trehs za hotele   CPU Kočevje
Ljubljanska 5
1330 Kočevje
telefon   041 392 945
eposta   Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
ura   ponedeljek-petek: 9:00 - 17:00
pen   V Centru ponovne uporabe Kočevje, ki deluje v sodelovanju z Občino Kočevje in Komunalo Kočevje, lahko oddate izdelke iz gospodinjstva, kot so pohištvo, mali gospodinjski aparati, posoda, keramika, športna oprema, knjige, dekorativni dodatki, kolesa in otroška oprema. V CPU jih bodo popravili, obnovili in prodali novim uporabnikom po simbolični ceni. Tako preusmerijo tok potencialnih odpadkov iz zbirnih centrov v uporabniški krog. Z nakupom izdelkov v CPU Kočevje privarčujete denar, varčujete z naravnimi viri in podpirate lokalna delovna mesta.
   

  CPU Kočevje Otvoritev 3 CPU Kočevje Otvoritev 5CPU Kočevje Otvoritev 2 CPU Kočevje Otvoritev 4

   


Več...